Avoin hakemus – diplomi- tai opinnäytetyöntekijä

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Pidämme huolta henkilöstöstämme panostamalla osaamisen kehittämiseen ja työnkiertoon sekä tarjoamalla laajat työterveyspalvelut, mahdollisuuden liittyä sairauskassaan ja monipuoliset liikunta-, kulttuuri- sekä hyvinvointietuudet.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Herningissä ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme, joten tarjoamme vuosittain diplomi- ja opinnäytetöiden mahdollisuuksia lähinnä tekniikan alan korkeakouluopiskelijoille.  

Kerro meille opinnoistasi, taustastasi sekä sinua kiinnostavista diplomityön aihepiireistä ja ajankohdasta, jolloin työ olisi ajankohtainen.

Tehtävästä riippuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli kiinnostustasi vastaavia työtehtäviä avautuu.   Hakemuksesi on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka.

Tehtävän tunnus:
100079

Sijainnit:
Riihimäki

Tehtävän aikataulu:
Määräaikainen

Hae ennen:
31.12.2021 klo 23.00

Tutustu muihin avoimiin tehtäviimme

Tuotantomme on pääsääntöisesti sarjatuotantoa, jossa investoimme jatkuvasti uusiin koneisiin ja laitteisiin. Tyypillisimpiä työtehtäviämme tuotannossa ovat koneistustyö, viimeistely- ja kokoonpano-tehtävät sekä pakkaaminen.