Koneistajia – jatkuva haku

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Pidämme huolta henkilöstöstämme panostamalla osaamisen kehittämiseen ja työnkiertoon sekä tarjoamalla laajat työterveyspalvelut, mahdollisuuden liittyä sairauskassaan ja monipuoliset liikunta-, kulttuuri- sekä hyvinvointietuudet.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Herningissä ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

Jatkamme kasvamista ja etsimme joukkoomme osaavIa NC-koneistajia.

Työtehtävät sijoittuvat kiväärituotannon komponenttivalmistukseen. Haemme vahvistusta piippuosastolle mm. seuraaviin tehtäviin: piipun poraus, hoonaus ja sorvaus sekä piipun taonta. Lukko-kehysosastolla tehtävät sijoittuvat jyrsintään sekä sorvaukseen. Osa konekannasta on räätälöity meidän tarpeisiimme, joten tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Työtehtävät sisältävät yö- sekä viikonlopputyötä.

Odotamme Sinulta:
  • metallialan peruskoulutusta ja/tai kokemusta NC– koneistuksesta
  • sitoutumista, halua kehittyä monipuolisessa konepajatyössä ja hyvää asennetta
  • suomen kielen taitoa

Osa koneistussoluistamme on automatisoituja, joten kokemus teollisuusroboteista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme Sinulle:
  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • haastavia ja monipuolisia metallityötehtäviä nykyaikaisessa, siistissä ja jatkuvasti kehittyvässä konepajaympäristössä
  • tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassa ja ostoedut konsernin tuotteista) 

Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Tehtävästä riippuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävistä antavat työnjohtajat Henry Lakso puh. 010 8305 231 sekä Ari Ruottinen p. 010 8305 279. 

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia niiden saapuessa.

Tehtävän tunnus:
100114

Sijainnit:
Riihimäki

Tehtävän aikataulu:
Kokoaikainen

Hae ennen:
31.12.2021 klo 23.00