Tuotantotyöntekijöitä

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Pidämme huolta henkilöstöstämme panostamalla osaamisen kehittämiseen ja työnkiertoon sekä tarjoamalla laajat työterveyspalvelut, mahdollisuuden liittyä sairauskassaan ja monipuoliset liikunta-, kulttuuri- sekä hyvinvointietuudet.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Herningissä ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

TuotantomäärÄMME kasvaVAT EDELLEEN JA KAIPAAMME joukkoomme lisää HUIPPUTYYPPEJÄ.

Jos innostut uuden oppimisesta ja käsillä tekemisestä, on meillä tarjota ainutlaatuinen, vakaa ja siisti toimintaympäristö, jossa pääset oppimaan täysin uudenlaisia työtehtäviä!

Avoimet tehtävät sijoittuvat kiväärituotannon eri työvaiheisiin. Työtehtävät voivat sisältää muun muassa viimeistelyä, jossa toimitaan monenlaisissa metallituotteiden koneistuksen jälkeisissä viimeistelytehtävissä sekä käsin että koneita hyödyntäen. Mahdollisia työtehtäviä ovat myös aseiden tunnistemerkintöjen tekeminen laserilla tai koneellinen nauhahionta riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi.

Kaikkiin tehtäviin tarjotaan kattava perehdytys, sillä tuotteemme ja toimintaympäristömme on uniikki, joten aiempaa kokemusta vastaavasta et ole voinut muualta saada. Perehdytyksen jälkeenkin tuki löytyy läheltä, meillä tiimiläiset auttavat toisiaan. Asenne siis ratkaisee!

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat oppia uusia työtehtäviä ja kehittyä moniosaajana. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kommunikoi avoimesti työntekoon liittyvissä asioissa. Teollinen työkokemus ja innostus käsillä tekemiseen katsotaan eduksi. Kehittymismahdollisuuksia tarjoamme myöhemminkin, sillä meille on tärkeää, että viihdyt työssäsi.

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta odotamme hakijalta kolmivuorovalmiutta. Osa tehtävistä ovat vakituisia ja osa määräaikaisia 23.12.2022 saakka.

Tarjoamme Sinulle:

  • pitkäaikaisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan pian tai tammikuun alussa
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen
  • monipuolisen tuotantotyötehtävän nykyaikaisessa, siistissä ja turvallisessa konepajaympäristössä
  • vakavaraisen ja kasvavan kansainvälisen vientiyrityksen vakauden
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassa ja ostoedut konsernin tuotteista)

Tehtävästä riippuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävistä antavat työnjohtajat Henry Lakso puh. 010 8305 231 ja Jyrki Salmi p. 010 8305 279.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin 12.12.2021 mennessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävän tunnus:
100126

Sijainnit:
Riihimäki

Tehtävän aikataulu:
Kokoaikainen

Hae ennen:
12.12.2021 klo 23.00

Tutustu muihin avoimiin tehtäviimme

Tuotantomme on pääsääntöisesti sarjatuotantoa, jossa investoimme jatkuvasti uusiin koneisiin ja laitteisiin. Tyypillisimpiä työtehtäviämme tuotannossa ovat koneistustyö, viimeistely- ja kokoonpano-tehtävät sekä pakkaaminen.