Sako työnantajana

Aseta tähtäimesi korkeuksiin ja löydä uusi ura Sakolla.

Vakavarainen ja kasvava yritys

Olemme vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava suomalainen vientiyritys. Olemme osa menestyvää Beretta-konsernia. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Olemme saaneet Kauppalehden Kestomenestyjä -sertifikaatin v. 2012-2022. Menestyjäsertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne ja jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Liiketoimintamme ja henkilöstömäärämme on kasvanut viime vuosina ja kasvumme jatkuu edelleen. Olemme vakaa työpaikka, jossa keskitytään pitkän tähtäimen tavoitteisiin.

Me Sakolaiset

Monipuoliset tehtävät organisaatiossamme takaavat viihtyisän arjen eri alojen osaajille. Työyhteisössämme arvostetaan yhteistyötaitoja, tarkkuutta ja heittäytymiskykyä. Tähtäämme kaikessa tekemisessämme toimintamme ja tuotteidemme laatuun, työntekijöidemme hyvinvointiin ja turvallisuuteen sekä jatkuvaan kehittymiseen.

Sakolla tehdään töitä sydämellä, vahvalla osaamisella, tarkkuudella ja aina yhdessä.

Johtaminen ja yrityskulttuuri

Johtamisemme perustuu luottamukseen ja kunnioitukseen, tavoitteisiin ja palkitsemiseen, avoimeen viestintään, tukeen sekä jatkuvaan kehittymiseen yrityksenä ja yksilöinä. Kaikki esimiestehtävissä toimivat ovat velvollisia edistämään aktiivisesti ja määrätietoisesti Sakon arvojen mukaista johtamiskulttuuria. Kohtelemme kaikkia työntekijöitä oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Häirintää, epäasiallista kohtelua tai syrjintää ei missään muodossa suvaita.

Jokainen työntekijä on meille tärkeä. Tavoitteemme on luoda työpaikka, jossa vallitsee keskinäinen luottamus ja kunnioitus, jossa monimuotoisuutta kannustetaan ja arvostetaan, ja jossa voimme oppia toisiltamme. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään osaamistaan ja työtään.

Vahvuutemme

Turvallisuus

Kehittymis-mahdollisuudet

Hyvinvointi

vastuullisuus

Sako lukuina

151 000

Valmistettua kivääriä (2022)

16 M

Valmistettua patruunaa (2022)

430

Intohimoista työntekijää (2022)

> 96 %

Osuus viennistä (2022)